Aqua Suite in Paros  2016

Situated at Naousa, Paros the apartment needed to be renovated was part of a complex of vacation houses.

 

Tasked with converting two adjacent apartments into a single the result is an elegant scheme of minimal

lines and forms . The completely white space is accentuated with bright-patterned fabrics of turquoise and grey tones .

 

 

Entering the suite a bright welcoming space appears.A light curved separation wall reveals a double size bed with warm downlights and a calming jacuzzi area.

 

Minimal forms and lighting effects create a warm atmosphere for the occupant.Most of the furniture is made from cement so as to keep up with the traditional aesthetic of the island.

 

A  double sized jacuzzi placed in a lower level enhances the relaxing mood of the suite.

© 2017  by  AMC_ARCHITECTS

tumblr_o86waynjsJ1u8mheao8_1280